Kakao -flavanoler fra Dark Chocolate Stop hukommelsesnedgang under aldring

Kakao -flavanoler fra Dark Chocolate Stop hukommelsesnedgang under aldring
Af John Phillip

(NaturalNews) Omfattende forskning i det sidste årti har vist den vigtige betydning af naturlige forbindelser kendt som flavanoler fra fødevarer inklusive blåbær, druer, grøn te, æbler, løg, broccoli og mørk chokolade. Flavanoler understøtter cellulære og metaboliske aktiviteter i hele kroppen ved at tilvejebringe antioxidantstøtte og squelching betændelse, den grundlæggende årsag til langt de fleste dødbringende kroniske sygdomme.

Statistiske data viser, at næsten seks procent af de aldrende voksne i en alder af 70 år vil udvikle mild kognitiv svækkelse; En tilstand, der ofte skrider frem til demens og hos mange individer, til en ødelæggende diagnose af Alzheimers sygdom. Forskere, der rapporterede i American Heart Association Journal, Hypertension, fandt, at det at spise kakao -flavanoler dagligt kan forbedre mild kognitiv svækkelse.

Tidligere har undersøgelser vist, at forbrug af kakao -flavanol kan sænke risikoen for at udvikle demens, og denne seneste videnskab understøtter forestillingen om, at regelmæssigt forbrug af mørk chokolade kan virke direkte på hjernestruktur og funktion ved at beskytte neuroner mod skade, forbedre stofskiftet og deres Interaktion med den molekylære struktur, der er ansvarlig for hukommelsen.

Kakao -flavanoler øger hukommelsen og kognitiv funktion ved at forbedre insulinfølsomheden
For at udføre denne forskning samlede studieteamet en kohort af 90 ældre deltagere med mild kognitiv svækkelse. Deltagerne blev randomiseret til at drikke en mejeri-baseret kakao-flavanolblanding indeholdende koncentrationer, der spænder fra 990 mg (højeste) til 520 mg (mellemliggende) eller 45 mg (lavest), dagligt i otte uger. Diet var begrænset til at eliminere andre kilder til flavanoler fra andre fødevarer og drikkevarer end den mejeribaserede kakao-drik. Kognitiv funktion blev undersøgt ved neuro-psykologiske test af udøvende funktion, Qatars fodboldlandshold Trøje arbejdshukommelse, kortvarig hukommelse, langvarig episodisk hukommelse, behandlingshastighed og global kognition.

Forskerne fandt, at tests til vurdering af arbejdshukommelsen og evnen til at relatere visuelle stimuli til motoriske responser blev markant forbedret i den høje kakao -flavanolgruppe sammenlignet med den laveste indtagelsesgruppe. Undersøgelsen bestemte også, at deltagere, der drik højere niveauer af flavanoldrikke, havde forbedret kognitive scoringer signifikant end de deltagere, der drik lavere niveauer. Det vigtigste, høje Portugals fodboldlandshold Trøje og mellemliggende indsugningsgruppemedlemmer viste forbedrede markører for insulinresistens, oxidativt stress og blodtryk i forhold til deltagerne med lavt forbrug.

Undersøgelsesforfatterne konkluderede ”Denne undersøgelse giver opmuntrende bevis for, at indtagelse af kakao-flavanoler, som en del af en kalorisk kontrolleret og ernæringsmæssig afbalanceret diæt, kunne forbedre kognitiv funktion… den positive effekt på kognitiv funktion kan hovedsageligt formidles ved en forbedring i insulinfølsomhed . ” Tidligere forskningsorganer antyder at indtage ækvivalenten til en firkant af mørk chokolade (mindst 85 procent kakao -flavanoler) dagligt eller supplere med 500 til 1.000 mg af en standardiseret ryster eller kapsel Tottenham Hotspur Trøje for at forbedre hukommelsen og sænke risikoen for demens under aldring.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *