Årsager, der blev offentliggjort i Mark Hunt Doping Suit Disausal

i 2017, UFC Fighter Mark Hunt anlagde sag mod forfremmelsen og Brock Lesnar, efter at Lesnar vurderede positivt for forbudte stoffer efter deres kamp på UFC 200.

I sagen fremsatte forskellige beskyldninger om lovlig forseelse, men blev for det meste afskediget tidligere i år med retten, der gjorde den kontroversielle konstatering af, at UFC -krigere implicit er enige om at konkurrere mod doping -konkurrenter. Den eneste påstand, der overlevede, var Hunt’s forslag om, at UFC overtrådte deres underforståede pagt om god tro og retfærdig håndtering af jagt.

Sidste uge afviste distriktsdommer Jennifer Dorsey denne sidste påstand. Årsagerne til at gøre det er nu blevet offentliggjort. Dommer Dorsey tilbød følgende ræsonnement i sin beslutning:

UFC hævder, at Hunt ikke kan demonstrere eksistensen af nogen inddrivelige skader, fordi følgeskader er udelukket Arsenal FC Trøje under UFC’s salgsfremmende og tilknyttede rettighedsaftale (PARA) med Hunt. [9] Hunt svarer, at der er en ægte tvist om, hvorvidt UFC’s fjernelse af Hunt fra en 19. november 2017, brød den underforståede pagt. [10] Og han hævder, at han led skader i form af udgifter til træningslejr og forsinket betaling for sin fjerde kamp under paraen. [11] UFC svarer, at udgifterne til træningslager er ikke-overførbare følgeskader, og at Hunt ikke giver noget bevis for skader fra forsinket betaling for den fjerde kamp. [12]

”Det parti, der søger erstatning, har bekymring for at bevise, at han blev beskadiget, og det beløb deraf.” [13] ”Generelt er afhjælpningen for et brud på de underforståede pagter i god tro og retfærdig handel begrænset til kontraktmæssige retsmidler.” [14] Disse inkluderer følgeskader, som “burde være sådanne som kan retfærdigt og med rimelighed betragtes som at opstå naturligt eller blev med rimelighed overvejet af begge parter på det tidspunkt, de foretog kontrakten.” [15] Nevada reviderede vedtægter § 104.2719 (3 ) giver dog, at “følgeskader kan være begrænset eller udelukket, medmindre begrænsningen eller udelukkelsen er ubevidst.” [16]

UFC viser et fravær af bevis for skader fra overtrædelsen af den underforståede pagt ved at pege på paraen, der tilbød fast kompensation for et vist antal bouts og barer, der følger af skader, [17], der tilfredsstiller sin oprindelige bekymring ved kortfattet dom. [18] Hunt reagerer, at hans fjernelse fra den 19. november 2017, at Bout forårsagede ham skader i form af udgifter til uddannelse af camp og forsinket betaling for sin fjerde kamp under paraen. Hunt giver ingen bevis for skader som følge af den forsinkede betaling. Hvad angår udgifter til uddannelse af camp, erklærer Hunt, at de er “sædvanlige, fornuftige og forudsigelige i branchen for professionel Tottenham Hotspur Trøje blandet kampsport.” [19] Fordi træningslagets udgifter således med rimelighed var forudsigeligt, når Hunt og UFC gik ind i paraen, De udgør følgeskader og er udtrykkeligt udelukket under paraen. Hunt har således undladt at vise en ægte tvist om skader.

Hunt argumenterer også for, at bestemmelsen, der forhindrer følgeskader, er ubevidst, men han giver ingen analyse til støtte for den. Under alle omstændigheder tillader Nevada -loven specifikt sådanne bestemmelser, [20] og Højesteret i Nevada har opretholdt en Sport Club Internacional Trøje bestemmelse, der begrænser inddrivelse af eventuelle skader, hvilket antyder, at den omtvistede bestemmelse her ikke er ubevidst. [21] Hunt argumenterer også for, at udgifter til træningslager er kompenserende, fordi de er forpligtet til at gøre ham hel. [22] Men kontrakten har specifikt konsekvenser for konsekvenser, så ethvert middel til at sætte jagt i den position, han ville have besat, men for UFCs overtrædelse bør udelukke følgeskader. Fordi Hunt’s overtrædelse af implicit-cavenant-krav mislykkes som et retsspørgsmål, giver jeg UFCs forslag til kortfattet dom om denne eneste resterende påstand og lukker denne sag.

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Domstol – Kampsportatleter samtykke til at kæmpe for doping konkurrencedurer Februar 15, 2019 med 1 kommentar
Mark Hunt sagsøger UFC / Lesnar påstår Doping Svig ConspiracyJanuary 11, 2017 med 8 kommentarer
UFC – Mark Hunt Doping Suit “Fatally Defective” 1. marts 2017

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *